GARTEN RESIDENZ, CARTIERUL ÎN STIL GERMAN CONSTRUIT AȘA CUM TREBUIE

Ne-am gândit la viitoarea voastră casă la fel cum ne-am fi gândit la propriul nostru cămin. Un loc pe care îl veți transforma în acasă, acolo unde vor lua naștere cele mai frumoase momente de familie și unde vă veți întoarce întotdeauna zâmbind. Veți fi parte dintr-un plan construit cu atenție la cele mai mici detalii, cu rigoarea și seriozitatea pe care o așteptați de la o echipă de profesioniști.

GARTEN RESIDENZ VĂ AȘTEAPTĂ!

Am vrut să puteți lua această decizie atât de importantă precum achiziția unei case, în cunoștință de cauză, nu doar prin intermediul unor imagini și schițe. De aceea, în casele noastre vă puteți muta imediat, fără așteptări inutile și amânări nesfârșite! Alegeți-vă tipul de casă preferat și pregătiți-vă să fiți surprins de o colecție de finisaje de înaltă calitate, de curți generoase, drumuri de acces largi și de avantajele unui cartier construit așa cum trebuie.

Comunitatea Garden Residenz, față în față cu așteptările voastre

Cartier liniștit
Pentru echilibrarea stilului dumneavoastră de viață dinamic și exclusivist, în raport cu liniștea și odihna de care aveți nevoie, casele noastre reprezintă soluția perfectă. Aflate într-o zonă retrasă, dar în același timp strategic poziționate, dumneavoastră și familia vă veți afla în siguranță acasă la orice oră. Accesul securizat întărește acest deziderat, iar copiii dumneavoastră se vor putea juca în siguranță, indiferent de momentul zilei.

Spații verzi generoase
Cum ar arăta casa voastră fără curtea în care toți să se bucure de spațiu și de toate avantajele acesteia? Ne plac curțile mari și de aceea ne-am dorit să profităm de terenul generos pentru a vă oferi una. Totodată, apropierea complexului de pădure îți transpune viitoarea casă într-o permanentă atmosferă de vacanță, acolo unde aerul curat și spectacolul naturii dau tonul.

Acces facil
Pentru că veți avea nevoie de mobilitate, accesul către și din viitoarea casă este unul extrem de ușor. Aveți legături de transport pentru a vă putea deplasa în voie, dar și o listă întreagă de facilități aflate în apropiere: mall-uri, piețe, școli și grădinițe.

Finisaje de calitate înaltă
Construim case durabile cu susținerea celor mai bune materiale și anume, finisajele interioare și exterioare. Calitatea acestora susțin unul dintre cele mai importante proiecte, viitoarea voastră casă.

FINISAJE LA STANDARDE GERMANE

Atunci când decideți să achiziționați o casă, luați în calcul o mulțime de aspecte până la decizia finală. Ce materiale s-au folosit? Cât de bine construită este structura de rezistență și cât de eficientă este izolația casei? Setul de finisaje de cea mai bună calitate, atât interioare, cât și exterioare, contribuie semnificativ la confortul tuturor, pe termen lung.

Avantaje Garten Residenz

Curți verzi generoase
Picnicuri indiferent de momentul zilei, grădina de flori, pe toate le puteți avea de acum acasă, chiar în curtea casei. Ba mai mult, veți avea spațiul necesar și pentru mobilierul de grădină pe care l-ați admirat în ultimele colecții ale magazinelor voastre preferate.

Infrastructură completă
Vă bucurați cu adevărat de mutarea în casă nouă atunci când beneficiați și de o serie de îmbunătățiri aduse infrastructurii zonei: străzile și aleile din complex sunt asfaltate integral, iluminatul public stradal și branșarea utilităților la rețeaua locală.

Rigurozitate în construcție
Suntem adepții matematicii în construcție, calculăm totul și nu ne abatem de la nicio regulă pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Mutare imediată
Pentru că știm cât de frustrantă este așteptarea, la noi mutarea se face imediat. Fără termene care riscă să se prelungească periodic și fără alte amânări inutile!

GARTEN RESIDENZ, CONTRUIT DE UN DEZVOLTATOR CU EXPERIENȚĂ

Baupartner Group a fost fondat în anul 2006 în orașul Ploiești, dar activitatea acestora pe plan local datează încă de la jumătatea anilor ‘90. Baupartner este un grup de firme și furnizează servicii cu activitate pe piața din România în domenii: proiectare și design, construcții civile, elemente beton prefabricate, dezvoltare imobiliară și energie regenerabilă.

Portofoliul Baupartner se bucură de clienți prestigioși și proiecte cu impact puternic asupra întregii societăți: lucrări de construcție, amenajare, hale de producții, clădiri de birouri sau ansambluri rezidențiale. Loialitatea și parteneriatele pe care aceștia le-au încheiat alături de clienți sunt de lungă durată și doar unul dintre punctele forte ale companiei, valorificate și printr-o serie de distincții în cadrul competiției “Topul Firmelor”.

FAZELE PROIECTULUI

Ne-am propus încă din primele schițe și planuri să construim treptat. Acordăm fiecărei case în parte timpul și atenția necesară la detalii pentru a păstra standardele ridicate dorite. Pentru început, faza I numără un total de 10 case finalizate, faza II vizează un total de 27 unități aflate în construcție, iar faza III, cu ultimele 35 case, se va configura în viitorul apropiat. Prețuim liniștea și confortul dumneavoastră, de aceea dorim să accentuăm faptul că șantierul unde ridicăm următoarele case din complex nu se află în apropierea proprietăților deja construite.